פתיתים ופרגיות בסיר אחד

 

מצרכים:

1 חבילת פתיתים (אני אוהבת את של שופרסל)

5 נתחי פרגית חתוכה לקוביות

1 עגבניה מגורדת

רבע כוס מים + כוס וחצי מים רותחים

 

תבלינים:

1 כף פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

חצי כפית כמון

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את העגבניות וקוביות הפרגית, התבלינים ורבע כוס מים ומבשלים 20 דקות

מוסיפים את הפתיתים והמים, מערבבים ומבשלים 20 דקות

 

קטגוריה: כללי, עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>