צ'ילי קון קארנה

 

מצרכים:

חצי קילו בשר כתף בקר טרי, חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 גבעולי סלרי קצוצים

2 בצלים קצוצים

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

1 פחית גדולה של עגבניות מגורדות (או טריות)

1 פחית שעועית אדומה (או מושרית לילה)

תבלינים: 1 כף כמון, 1 כף גרגירי כוסברה טחונים, 3 עלי דפנה, פלפל, מלח

 

אופן ההכנה:

בסיר מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל צד

מוציאים את הבשר, שמים בצד ומוסיפים לסיר את הבצלים, הגזרים והסלרי, מטגנים 5 דקות ומוסיפים ציר עוף (או בשר, או ירקות, או מים), מוסיפים את רסק העגבניות, הבשר, העגבניות המגורדות והתבלינים

מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור ל- 3 שעות, עד שהבשר מתרכך

אחרי שעתיים, מוסיפים את פחית השעועית וממשיכים לבישול של עוד שעה

מגישים על אורז לבן

קטגוריה: בשרים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>