מצרכים:
חצי קילו בשר כתף בקר טרי, חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 בצלים קצוצים
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 פחית גדולה של עגבניות מגורדות (או טריות)
1 פחית שעועית אדומה (או מושרית לילה)
תבלינים: 1 כף כמון, 1 כף גרגירי כוסברה טחונים, 3 עלי דפנה, פלפל, מלח
אופן ההכנה:
בסיר מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל צד
מוציאים את הבשר, שמים בצד ומוסיפים לסיר את הבצלים, הגזרים והסלרי, מטגנים 5 דקות ומוסיפים ציר עוף (או בשר, או ירקות, או מים), מוסיפים את רסק העגבניות, הבשר, העגבניות המגורדות והתבלינים
מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור ל- 3 שעות, עד שהבשר מתרכך
אחרי שעתיים, מוסיפים את פחית השעועית וממשיכים לבישול של עוד שעה
מגישים על אורז לבן
כתיבת תגובה