צלי בשר בירקות שורש

 

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

1 ק"ג קוביות בשר עגל, השתמשתי בחב' "אדום-אדום"

1 בצל אדום קצוץ דק

2 גזרים פרוסים

3 ארטישוק ירושלמי קלוף

1 כוס חומוס מבושל של סנפרוסט

4-5 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות גסות

 

תבלינים:

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית קימל טחון

1 כפית גרגירי כוסברה טחונים

חצי כפית קינמון

1 כפית כורכום

2 עלי דפנה

2 כפות סילאן

אופיונלי: קציצות קוקלה טוניסאיות (ראה פוסט נפרד)

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר

מטגנים היטב מכל צד ומוסיפים את התבלינים

מוסיפים את הגזר, הארטישוק הירושלמי והחומוס

מוסיפים 4 כוסות מים (או ציר עוף), מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקוקלות ואת תפו"א  ומבשלים כשעתיים-3 שעות (עד שהבשר רך)

 בודקים שהבשר רך ומגישים על אורז לבן

קטגוריה: בשרים, כללי
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>