צלי בשר חגיגי

מצרכים:

1 קילו בקר כתף חתוך לקוביות

2 בצלים קצוצים

3-4 עלי דפנה

חצי ליטר יין אדום

1 כוס מים

1 כף חרדל

5-6 פטריות יער מיובשות

מלח, פלפל שחור גרוס

1 כף סוכר חום

2 כפות קונפיטורת דובדבנים, עם הפרי

 

 

אופן ההכנה:

משרים את הפטריות המיובשות ביין (אם משתמשים בטריות, מוסיפים אותן לאחר טיגון הבצל, עדיף פטריות מיובשות)

בסיר מחממים רבע כוס שמן ומטגנים את הבשר היטב עד השחמה

מוציאים ומניחים בצד

באותו הסיר, מטגנים את הבצל, מוסיפים מלח פלפל, עלי דפנה, וכף סוכר חום

מחזירים את הבשר ומוסיפים את היין והפטריות, החרדל, הקונפיטורה והמים מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה להכי נמוכה.

מבשלים כ- 3 שעות לערך, עד שהבשר רך ומתפורר.

מגישים על אורז לבן

קטגוריה: בשרים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>