צלי כבש בפירות יבשים

מצרכים:

2 קילו כבש (צלעות, שוק, איזה חלקים שרוצים)

בסיר גדול שמים:

3 בצלים גדולים פרוסים לחצי ולפרוסות

2 עלי דפנה

חצי כפית קינמון

חצי כפית כורכום

1 כוס שזיפים מיובשים

10 שיני שום קלופות שלמות

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את שאר המרכיבים ולבסוף את הכבש

מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה כ- 3 שעות.

להגיש על אורז

קטגוריה: בשרים, פסח
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>