קבב עירקי

מצרכים:

 

 קילו בשר בקר טחון

200 גר' שומן בקר

1 בצל גדול

1 חבילה פטרוזיליה

חצי כפית תבלין מאשיה

מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את הבצל, הפטרוזיליה, שומן הבקר והתבלינים ומעבדים למשחה הומוגנית

בקערה שמים את הבשר, מוסיפים את תערובת הבצל והפטרוזיליה, חופן מים ומערבבים

לא לערבב יותר מדי, עיבוד יתר גורם לקציצה להיות "חנוקה"

 

בתמונה הוספתי גם צנובר, אבל גיליתי שיותר טעים לנו טבעי (:

קטגוריה: בשרים, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. אשמח להתעדכן במתכונים.

  2. franny says:

    what is Basia

    ?Is it Basil

  3. יואב says:

    גילי מה שלומך?
    התרשמתי מאוד לטובה מהמתכונים שלך והם נראים טעימים ומדליקים, כיוון שאני מארח מיידי פעם חברים בביתי, אז שאלתי היא האם למשל אוכל להזמין ממך 2 ק"ג קבב עירקי (שכמובן בבית אצלה אותם) 2 ק"ג תפו"א אפויים, 2 ק"ג קציצות פרסה, בהנחה שמבחינתך זה אקטואלי. וכמובן כמה לדעתך יהיה המחיר
    אני גר בתל אביב ומס' הנייד שלי הוא 0572503145 בכל מצב מודה לך על הכייף בשיטוט בבלוג שלך

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>