קנטוצ'יני שקדים

 

עוגיות ביסקוטי איטלקיות, שחייבות טבילה בכוס קפה איכותי (:

מצרכים:

2 ביצים שלמות

3 חלמונים

1 כוס סוכר

3 כפות אמרטו (ליקר שקדים)

כפית תמצית וניל אמיתית

2.5 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

חצי כפית מלח

1 כוס שקדים לא קלויים שלמים

 

אופן ההכנה:

בקערה לשים ביצים, סוכר, ליקר שקדים ותמצית וניל – להקציף עד לבלילה תפוחה

בקערה נפרדת לנפות את היבשים ולקפל לקערת הרטובים

להוסיף שקדים וליצור בעזרת ידיים רטובות – 4 כיכרות לא רחבות, מוארכות

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מרוססת במעט שמן

לאפות בחום 170 כ- 35 דקות, לצנן ולפרוס עם סכין משוננת לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך, לסדר על תבנית אפיה ולאפות שוב עוד 5-7 דקות מכל צד (להפוך באמצע)

העוגיות נשמרות היטב כשבועיים, בכלי אטום.

קטגוריה: עוגיות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. טניה says:

    מעולה

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>