לקציצות דג-סלמון:
1 נתח סלמון דג (טרי או קפוא) טחון
3 כפות פירורי לחם
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
מעט נענע יבשה
מלח, פלפל שחור
מערבבים את העיסה, יוצרים כדורים ושמים בסיר
אפשר להכין כמות ולהקפיא את הקציצות לא מבושלות
לרוטב:
3 בצלים מגוררים-דק (במעבד מזון, פומפיה)
2 עלי דפנה
1 גבעול סלרי+עלים, קצוצים דק
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן קנולה / חמניות
רבע כפית קימל טחון
רבע כפית גרגרירי כוסברה מיובשת, טחון
1-2 שיני שום כתושים
[/shopeat_ingredients]
[shopeat_button]
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל ללא שמן, עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים את השום, השמן, הפפריקה המתוקה והתבלינים ומבשלים 5 דקות ומוסיפים 1 כוס מים, מבשלים עוד 20 דקות
ומוסיפים קציצות דג, מבשלים יחד עוד 20 דקות ומגישים חם
[shopeat_button]
כתיבת תגובה