ראשי ארטישוק ממולאים בשר ברוטב אדממה וסלרי

 

מצרכים:

למלית הבשר:

רבע קילו בשר טחון

1 בצל גדול מגורר

חצי כוס פירורי לחם מתובלים

1 ביצה

פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט

 6-8 תחתיות ארטישוק – קפואות או טריות אם אתם בעניין של לקלף…(:

מערבבים הכל וממלאים את ראשי הארטישוק

 

לרוטב:

2 גבעולי סלרי קצוצים, כולל עלים

2 כוסות אדממה קלוף (רק הפולים)

1 בצל מגורר

2 שיני שום פרוסות

תבלינים: כורכום, קינמון, מלח, פלפל שחור,  קימל טחון, גרגירי כוסברה טחונים

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

בסיר רחב מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את התבלינים, מטגנים קלות ומוסיפים את המים, האדממה והסלרי, מביאים לרתיחה ומוסיפים את ראשי הארטישוק הממולאים

מבשלים 45 דקות ומגישים עם אורז לבן

קטגוריה: בשרים, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>