רטטוי כוסמת, עדשים ובורגול

מצרכים:

1 גזר

1 גבעול סלרי + עלים

2 פטריות

1 בצל

חצי כוס עדשים מבושלות

1 עגבניה קלופה

1 כוס בורגול מושרה חצי שעה במים

1 כוס כוסמת

תבלינים: 1 כף כמון, מלח פלפל, חצי כפית קימל טחון

 

אופן ההכנה:

קוצצים דק את כל הירקות, את הבצל מטגנים עד הזהבה

מוסיפים גזר וסלרי קצוצים

מטגנים יחד 5 דקות ומוסיפים עגבניה, פטריות,

עדשים וכוסמת

מטגנים יחד 5 דקות, מוסיפים 2 כוסות מים

ומבשלים חצי שעה

סוחטים את הבורגול ומוסיפים לסיר

מערבבים, מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות

מגישים חם

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. מרים says:

    לגילי שלום לך, המתכון של נקניק עוף יש בו שקית ניילון להכנת המתכון, מה זה והיכן משיגים אותו, לא הצלחתי להבין,אודה לך מאוד אם תעדכני אותי. בתודה רבה מאוד מרים.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>