רטטוי כוסמת, עדשים ובורגול

מצרכים:

1 גזר

1 גבעול סלרי + עלים

2 פטריות

1 בצל

חצי כוס עדשים מבושלות

1 עגבניה קלופה

1 כוס בורגול מושרה חצי שעה במים

1 כוס כוסמת

תבלינים: 1 כף כמון, מלח פלפל, חצי כפית קימל טחון

 

אופן ההכנה:

קוצצים דק את כל הירקות, את הבצל מטגנים עד הזהבה

מוסיפים גזר וסלרי קצוצים

מטגנים יחד 5 דקות ומוסיפים עגבניה, פטריות,

עדשים וכוסמת

מטגנים יחד 5 דקות, מוסיפים 2 כוסות מים

ומבשלים חצי שעה

סוחטים את הבורגול ומוסיפים לסיר

מערבבים, מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות

מגישים חם

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *