מצרכים:
1 גזר
1 גבעול סלרי + עלים
2 פטריות
1 בצל
חצי כוס עדשים מבושלות
1 עגבניה קלופה
1 כוס בורגול מושרה חצי שעה במים
1 כוס כוסמת
תבלינים: 1 כף כמון, מלח פלפל, חצי כפית קימל טחון
אופן ההכנה:
קוצצים דק את כל הירקות, את הבצל מטגנים עד הזהבה
מוסיפים גזר וסלרי קצוצים
מטגנים יחד 5 דקות ומוסיפים עגבניה, פטריות,
עדשים וכוסמת
מטגנים יחד 5 דקות, מוסיפים 2 כוסות מים
ומבשלים חצי שעה
סוחטים את הבורגול ומוסיפים לסיר
מערבבים, מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות
מגישים חם
Leave a Reply לבטל