שומשומיות

 

 

מצרכים:

2 כוסות שומשום רגיל

1 כוס שומשום מלא

1 כוס צנוברים

1 כוס גרעיני חמניה

1 כוס דבש

חצי כוס סוכר חום

רבע כוס מייפל

 

אופן ההכנה:

בסיר יבש קולים כ- 5 דקות את השומשום, הצנוברים וגרעיני חמניה, מעבירים לקערה

יוצקים את הדבש וממיסים, מפזרים מעל את הסוכר החום בשלבים, עד המסה מוחלטת, מוסיפים את המייפל.

כשהתערובת אחידה, מוסיפים את הפיצוחים לסיר, מערבבים

משמנים נייר אפיה בשמן, מעל יוצקים ערמה מהתערובת, מניחים עוד נייר אפיה מעל ומרדדים למלבן

חילקתי את הרידוד לפעמיים, כדי ליצור עוגיה דקה

 

משאירים את השומשומיות מכוסות לכ- 10 דקות להתגבשות, חותכים בעזרת חותכן פיצה לריבועים

 

קטגוריה: עוגיות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>