תבשיל כבש בשעועית

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תבשיל בבישול ארוך, מתאים לשבת חורפית, אבל לא רק (:

 

 מצרכים:

4-5 פרוסות כתף כבש

1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות

2 כוסות שעועית בובס (הגדולה) שהושרתה לילה במים

2 גבעולי סלרי קצוצים, כולל עלים

רבע חבילה פטרוזיליה קצוצה

1-2 לימון פרסי

2 ראשי שום שלמים

3-4 תפו"א חתוכים ליתדות

2 עלי דפנה

2 כפות פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

חצי כפית קימל טחון

חצי כפית גרגירי כוסברה טחונים

רבע כפית קינמון

מלח, פלפל

2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

בסיר רחב המיועד לחימום ממושך בתנור, שמים את העגבניות והתבלינים, מוסיפים את שאר המרכיבים כשתפו"א מעל הכל, ומביאים לרתיחה

מכניסים לתנור בחום 100 מעלות ללילה

קטגוריה: בשרים, כללי
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>