פעם פעם, כשהיו מגישים באירועים רבע עוף, בקר חתוך לפרוסות ושניצל, הגישו גם תפו"א חתוכים לפרוסות דקות, בצבע צהבהב עם המון בצל מטוגן.
זו אינטרפטציה למתכון ההוא (:
מצרכים:
4-5 תפו"א גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות בגודל ס"מ
3 בצלים גדולים חתוכים לחצי ולפרוסות דקיקות
2 כפות שמן
תבלינים: כורכום, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים עד שקיפות (טיגון קצר של 10 דקות בערך)
בקערה גדולה שמים את התפו"א ומערבבים עם התבלינים, ללא הבצל
מסדרים את תפו"א בתבנית, חופפים זה על זה
את הרוטב שנשאר בקערה מערבבים עם הבצל ומפזרים מעל תפו"א
מכסים בנייר כסף ואופים כשעה
מורידים את נייר הכסף ומשחימים
Leave a Reply לבטל