אזני פיל (PALMERITASׂ)


מצרכים:

1 חבילה מופשרת בצק עלים חמאה "מעדנות"

4 כפות סוכר

1 כפית קינמון

חמאה מומסת (או ספריי חמאה)

אופציונלי – נוטלה במקום הסוכר והקינמון

אופן ההכנה:

פותחים את העלה לרוחבו

מורחים חמאה, מערבבים את הסוכר והקינמון יחד, מפזרים על כל העלה

מגלגלים כל צד על למרכז העלה ומקפיאים כשעה

פורסים בעזרת סכין חד, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר

אופים 15-20 דקות עד השחמה קלה

קטגוריה: עוגיות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *