אספרגוס ופטריות בטריאקי וסויה

מצרכים:

1 חבילת אספרגוס טרי

2 סלסלות פטריות טריות

2 שיני שום קצוצות

2 כפות טריאקי

1 כפית סויה

חופן צנוברים קלויים

שומשום קלוי לזרייה

 

אופן ההכנה:

מקלפים עם קולפן את החלק התחתון של האספרגוס

מוציאים את ה"רגל" של הפטריות וחותכים כל פטריה לחצי (במידה והיא גדולה), צולים את האספרגוס על מנגל או מחבת פסים וחותכים לחתיכות לא קטנות

מטגנים את השום עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות, הסויה והטריאקי ומאדים יחד 10 דקות, מוסיפים את האספרוס

מעבירים לצלחת ומפזרים צנובר ושומשום מעל

 

קטגוריה: סלטים, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *