דג מטוגן ברוטב צ'רמלה

 

מתכון פשוט שמקבל את עיקר הטעם מרוטב הצ'רמלה הלימוני

 

מצרכים לדג:

5-6 פילטים של דג סול (או כל פילה של דג שמתאים לטיגון)

קמח מתובל במעט מלח ופלפל שחור

3 ביצים מקושקות

טובלים את הדג בקמח, בביצה ומטגנים על הזהבה מ- 2 הצדדים

מצרכים רוטב צ'רמלה:

2 לימונים כבושים טחונים דק
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון
שמן, כפית חומץ
מלח, חופן פטרוזיליה / כוסברה
לערבב הכל, אם סמיך מדי, אפשר להוסיף כף או שתיים של מים חמים

טובלים את הדג מ- 2 צידיו ברוטב, מסדרים על צלחת ומעל מפזרים את עשבי התיבול

[shopeat_button]

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *