מצרכים:
חתיכות לא גדולות מ-2 פלפלים אדומים (גמבה)
5-6 שיני שום שלמות, קלופות
1 חבילה קוסברה קצוצה
כף וחצי פפריקה מתוקה
שמן (בערך שליש כוס)
2 פלפלים חריפים (ירוקים או אדומים)
מלח, פלפל שחור
כפית קימל טחון
כפית גרגירי כוסברה טחונים
אופן ההכנה:
מטגנים את השום , הגמבה, הפלפלים החריפים , השמן והתבלינים דקה או שתיים, מוסיפים את הכוסברה ומוסיפים לסיר יחד עם 2 כוסות מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה בערך שעה עד שהגמבה נפרדת בקלות מהקליפה שלה.
מוסיפים מעל הרוטב את חלקי הדג – אני אוהבת לוקוס / טונה / פילה סלמון / פילה לברק
מזיזים קצת את הסיר שהרוטב יגיע לכל מקום וסוגרים את הסיר.
מבשלים עד רבע שעה, אם הרוטב לא סמיך, אפשר לבשל על אש גדולה לצמצום
[shopeat_button]
כתיבת תגובה