חלות לשבת

מצרכים:

1 קילו קמח
1 שמרית
כף וחצי מלח
3 כפות שמן קנולה (או זית)
3 כפות סוכר (חום, או רגיל)

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר שמים:
שמרית + סוכר + 1 כוס מים חמימים (לא חמים!)
ומתסיסים.

מוסיפים:
קמח, מלח, שמן
מעבדים מעט ואז מוסיפים 3 כוסות מים חמימים.
אחרי הכוס הראשונה לשפוך את השניה בנגלות קטנות
עד היווצרות בצק רך.

לשים 15-20 דקות עד לקבלת בצק גמיש.
מתפיחים, יוצרים חלה ומתפיחים שוב. מורחים ביצה (שלתוכה אני מוסיפה מעט סוכר, לצבע שחום של הבצק באפייה) + שומשום
אופים עד 20 דקות (אחרת יוצא קשה ומאבד את הרכות האופיינית)

[shopeat_button]

קטגוריה: לחם
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *