חמין חיטה

 

 

 

מצרכים:

[shopeat_ingredients]

2 בצלים קצוצים דק

1.5 כוסות חיטה שטופה (אני גם בוררת אותה, תמיד מוצאים מיני-סלעים) (:

כף אריסה איכותית

1 ראש שום – אפשר לשים שלם ואפשר להפריד לשיניים, לא לקלף

2 חתיכות גרונות הודו (או כל חתיכת בשר שרוצים, אפשר גם בלי)

1 בטטה חתוכה לקוביות גסות

1 תפו"א חתוך לקוביות גסות

חופן של שעועית לבנה שהושרתה לילה (אופציונלי)

כף פפריקה מתוקה

פלפל שחור, מלח

2 כוסות מים

[/shopeat_ingredients]

 

אופן ההכנה:

בסיר חסין אש שמים את הבצל ומטגנים עד שהבצל שחום

מוסיפים את כל המרכיבים, כולל המים

מביאים לרתיחה ומעבירים לתנור ללילה, בחום של 100-110 מעלות

[shopeat_button]

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *