מצרכים:
[shopeat_ingredients]
2 בצלים קצוצים דק
1.5 כוסות חיטה שטופה (אני גם בוררת אותה, תמיד מוצאים מיני-סלעים) (:
כף אריסה איכותית
1 ראש שום – אפשר לשים שלם ואפשר להפריד לשיניים, לא לקלף
2 חתיכות גרונות הודו (או כל חתיכת בשר שרוצים, אפשר גם בלי)
1 בטטה חתוכה לקוביות גסות
1 תפו"א חתוך לקוביות גסות
חופן של שעועית לבנה שהושרתה לילה (אופציונלי)
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור, מלח
2 כוסות מים
[/shopeat_ingredients]
אופן ההכנה:
בסיר חסין אש שמים את הבצל ומטגנים עד שהבצל שחום
מוסיפים את כל המרכיבים, כולל המים
מביאים לרתיחה ומעבירים לתנור ללילה, בחום של 100-110 מעלות
[shopeat_button]
כתיבת תגובה