חציל פרמז'ן

 

מצרכים:

2 חצילים, פרוסים לפרוסות 

1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת

1 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת

עלי בזיליקום

 

רוטב עגבניות:

2 פחיות שימורים גדולות של עגבניות מגורדות

1 בצל מגורד בפומפיה

טימין – עלים בלבד מ-2 גבעולים

חצי כוס שמן

1 כפית סוכר

מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

לחצילים – מניחים נייר אפיה על תבנית, מרססים שמן זית, מניחים את פרוסות החצילים ומרססים גם אותם, אופים עד הזהבה עם הפיכה באמצע

לרוטב – מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הטימין והעגבניות ומבשלים יחד 20 דקות באש נמוכה.

מרפדים תבנית פיירקס בכמחצית מרוטב העגבניות 

מניחים את פרוסות החצילים, מעל שמים חופן (כף בערך) גבינת מוצרלה, מעט רוטב ועלה בזיליקום, מכסים בפרוסת חציל.  מעל כל החצילים יוצקים את מחצית הרוטב שנשארה, מעל מפזרים את שארית גבינת המוצרלה, ומפזרים פרמזן

אופים בתנור 20 דקות בחום גבוה

קטגוריה: מאפים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *