מצרכים:
2 תפו"א פרוסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
3 כוסות אורז שטוף
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום
אופן ההכנה:
מבשלים את האורז במים, עד שהמים מגיעים לרתיחה ומתחילים לבעבע. שוטפים את האורז.
במקביל, בסיר רחב (ככה מרוויחים יותר תפו"א) שמים שמן ומטגנים את תפו"א, רק מצד אחד.
מוסיפים את התבלינים, מוסיפים 2-3 כפות מים לעצירת טיגון התפו"א ומעל את האורז.
מהדקים את האורז ויוצרים ארובות (בעזרת כף עץ)
מבשלים כ- 40 דקות.
מגישים הפוך.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה