טהא-דיג – אורז פרסי

 

 

מצרכים:

2 תפו"א פרוסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ

3 כוסות אורז שטוף

תבלינים: מלח, פלפל, כורכום

אופן ההכנה:

מבשלים את האורז במים, עד שהמים מגיעים לרתיחה ומתחילים לבעבע. שוטפים את האורז.

במקביל, בסיר רחב (ככה מרוויחים יותר תפו"א) שמים שמן ומטגנים את תפו"א, רק מצד אחד.

מוסיפים את התבלינים, מוסיפים 2-3 כפות מים לעצירת טיגון התפו"א ומעל את האורז.

מהדקים את האורז ויוצרים ארובות (בעזרת כף עץ)

מבשלים כ- 40 דקות.

מגישים הפוך.

[shopeat_button]

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *