מצרכים:
100 גר' שוקולד לבן
1 כף חלב
1 פחית חלב מרוכז
200 גרם אגוזי לוז קלויים ללא מלח, קלופים
400-500 ג' קוקוס + כוס לגלגול הכדורים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב במיקרו
מוסיפים את החלב המרוכז, מערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את הקוקוס עד למרקם שנוח לגלגל לכדורים
מכניסים למקרר לשעה
קורצים כמות קטנה, שמים אגוז לוז במרכז, מגלגלים לכדור קטן
וטובלים בקוקוס, לשמור במקרר
עדיף לעבוד עם כפפות חד"פ
כתיבת תגובה