מצויין לשבועות!
הכמות הרשומה היא הכמות ה"קטנה"
מצרכים:
המלית :
2 חבילות גלילי גבינת "פרומעז" וזהו….. מחלקים כל גליל ל-2 חצאים ארוכים
את הבצק ללוש ביד:
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל-2 להניח כל חלק על ניר אפיה ולשטח עם היד לצורת מלבן
להניח בצד ולאורך את 2 חצאי הגליל. להיעזר בניר לגלגל לכרוכית
(את הניר לזרוק).
מניחים על ניר אפיה ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
להגיש חם עד חמים+
"טיפים"
1. אפשר להקפיא מוכן בתוך ניר אפיה ולאפות שעה לפני ההגשה.
2. אפשר להכין בבצק עלים לא מרודד בצורות שתבחרו להנאתכם
מקור המתכון: פירגה
[shopeat_button]
כתיבת תגובה