כרוכיות פרומעז

 

מצויין לשבועות!

הכמות הרשומה היא הכמות ה"קטנה"

מצרכים:

המלית :
2 חבילות גלילי גבינת "פרומעז" וזהו….. מחלקים כל גליל ל-2 חצאים ארוכים

את הבצק ללוש ביד:
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-2 להניח כל חלק על ניר אפיה ולשטח עם היד לצורת מלבן
להניח בצד ולאורך את 2 חצאי הגליל. להיעזר בניר לגלגל לכרוכית
(את הניר לזרוק).
מניחים על ניר אפיה ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
להגיש חם עד חמים+

"טיפים"
1. אפשר להקפיא מוכן בתוך ניר אפיה ולאפות שעה לפני ההגשה.
2. אפשר להכין בבצק עלים לא מרודד בצורות שתבחרו להנאתכם

מקור המתכון: פירגה

 
[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *