כרוכיות ריבה מבצק פריך ללא חמאה (טבעוני)

 

לבצק:

4.5 כוסות קמח

1 כוס מים רותחים

1 כוס שמן

1 אבקת אפיה

 

למלית:

1 ריבת חבושים (או כל סוג אחר)

1 כוס אגוזים גרוסים

5-6 קוביות רחת-לוקום

 

אופן ההכנה:

מעבדים את הבצק במיקסר עם וו-גיטרה, עד למרקם אחיד, אם הבצק דביק מדי לעבודה, להוסיף עוד מעט קמח

מחלקים ל-4 כדורים ומרדדים למלבן בין 2 דפי אפייה

את ריבת החבושים טחנתי במעבד מזון למשחה, מורחים שכבה דקה של ריבה, מעל מפזרים אגוזים ומעל פרוסות דקות של לוקום, מגלגלים בעזרת נייר האפייה ומעבירים לתבנית אפיה מרופדת.

חורצים פרוסות בגליל הבצק, לא עד הסוף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 לאפייה של 35 דקות

בעוד הגלילים חמים, חותכים את הפרוסות עד הסוף, מצננים ובוזקים אבקת סוכר

קטגוריה: כללי, עוגיות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *