מצרכים:
2 קילו קמח – אפשר אחד קמח מלא, או 2 קמח רגיל
4 כפות שמרים
1 ביצה
חצי כוס שמן
5 כפות סוכר
3 כפות דבש
2 כפות מלח
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שמים את כל הרטובים (פרט לשמן), כולל הסוכר ומערבבים
מוסיפים את הקמח, מערבבים ומוסיפים את השמן והמלח
לשים 10 דקות, עוצרים 5 דקות, ממשיכים לעוד 10 דקות
מכסים בניילון נצמד ותפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו
יוצרים לחמניות, מורחים ביצה ושומשום ואופים 180 מ', עד שהבצק מקבל גוון זהוב-שחום קל
כתיבת תגובה