מאפה במלית מעורב ירושלמי

מצרכים: 

6 "פרגיות" קצוצות לא קטן ולא גס

2 בצלים גדולים חתוכים לחצי ולפרוסות דקות

תבלינים: בהרט, כוסברה מיובשת טחונה, כורכום, מעט קינמון, מעט קימל טחון, פלפל שחור, מלח

1 בצק עלים מופשר / בצק פילאס

 

 

אופן ההכנה:

בסיר – מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות.

מוסיפים את התבלינים ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים את הבשר ומבשלים בערך חצי שעה, מכבים את האש.

מערבבים היטב ומשאירים לצינון.

פותחים את גליל הבצק עלים ליריעות.

על כל אחת מהן מפזרים לרוחב העלה ממלית הפרגיות

מגלגלים לרולדה, מורחים ביצה ושומשום, חותכים חתכים באלכסון

אם יש תבנית גדולה, אפשר לעשות את כל הגליל,

אופים בחום 160 כחצי שעה, עד 45 דקות

כאשר הבדיקה היא בתחתית הרולדה שצריכה להיות אפויה היטב.

מצויין כמנה ראשונה

[shopeat_button]

קטגוריה: עופות, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *