מאפה גבינות מלוח



 

מבט אישי..

 

מצרכים:


בצק שקם :

1 מרגרינה (אני ממירה ב- 200 ג' חמאה)

קמח תופח 350 גרם

שמנת 9 אחוז

כפית מלח

אופן ההכנה:

ללוש ולאחסן שעה במקרר. 


לחלק לשניים
לשטח חלק אחד בתבנית.

 

לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית
לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה.

 

לכסות בחלק השני של הבצק.
לחתוך לריבועים או מעוינים.
לשים בכוס 2 ביצים ולמלא את הכוס בחלב ומעט פלפל שחור

(לא חובה הפלפל)
לצקת את הבלילה על המאפה ולאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי.
אני מקפיאה את הריבועים . מפרידה בין השכבות בניילון.טעים אפילו
אחרי חודש.

(אני מוסיפה מעל הגבינה גם בזיליקום קצוץ ועגבניות מיובשות)

מקור המתכון: פירגה

 

 
[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *