מוסקה חצילים אישית

מצרכים:

4 חצילים בינוניים וקלים פרוסים
חצי ק"ג בשר טחון
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
2- 3 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

3 כפות בצל מטוגן

2 כפות קטשופ

רוטב ווסטשייר

חצי חבילה פטרוזיליה טרייה קצוצה

מעט נענע מיובשת

לרוטב עגבניות:

2 כפות בצל מטוגן

2 קופסאות עגבניות מגורדות (אני אוהבת של חברת "טל" בקופסאות פלסטיק)

1 קופסאה קטנה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

תבלינים: מלח, פלפל, קצת סוכר, נענע מיובשת

אופן ההכנה:

1) לערבב את כל מרכיבי הבשר ולהניח בצד

2) להניח פרוסות של חציל על תבנית אפייה מרופדת בנייד אפיה, לבזוק מעל שמן קנולה ולאפות בתנור עד שמשחים (אפשר גם לטגן קלות)

3) בתחתית של תבנית גדולה מפזרים מעט מהרוטב , מעל מניחים את פרוסות החציל, ממלאים בקציצות בשר, ומכסים בעוד פרוסת חציל

מעל יוצקים על כל אחד מהחצילים, מצקת מלאה ברוטב מכניסים לתנור לאפיה של שעה

 

מקור המתכון – אופיפי (רותם) פורום אוכל YNET

קטגוריה: בשרים, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Pingback: play free slots

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *