מצרכים:
מלפפונים קטנים וקשים
צרור עלי סלרי
2-3 פלפלים חריפים
1 ראש שום
נוזלים ביחס של כפית מלח לכוס מים
2-3 כפות חומץ לכל הצינצנת
אופן ההכנה:
לסדר בקרקעית הצנצנת חלק מהפלפלים והשום
למלא את המלפפונים בעמידה בצפיפות
לפזר שוב את הפלפל והשום ומעל את שאר המלפפונים
לכסות מעל עם השמיר ףפלפל ושום
לצקת את הנוזלים עד לקצה הצנצנצת
לסגור היטב את הצינצנת ולהפוך כמה פעמים לערבוב המלח
להניח במקום מואר ליומיים ולאחר מכן אם נשאר משהו בצינצנת להכניס למקרר.
מקור המתכון: מוטי בראון
[shopeat_button]
כתיבת תגובה