מצרכים:
חצי כוס טפיוקה (להשיג בחנויות טבע)
4 כוסות מים
3/4 כוס סוכר
1 פחית חלב קוקוס (לשים לב לחלב קוקוס ולא לנוזלי קוקוס)
אופן ההכנה:
מרתיחים 4 כוסות מים + 3/4 כוס סוכר
מוסיפים 1/2 כוס טפיוקה ומבשלים יחד כ- 20 דקות, מידי פעם לערבב.
הטפיוקה מוכנה כשהנקודה הלבנה במרכזה, נעלמה לגמרי והיא רכה למאכל.
מצננים על השיש, מוסיפים חלב קוקוס
במתכון המקורי רשום להוסיף כוס חלב + רבע כוס פינה קולדה, החלפתי בחלב קוקוס מטעמי פרווה ולטעמי מוצלח יותר.
אחרי קירור של כמה שעות במקרר לפני ההגשה מוסיפים קופסה של קוקטייל פירות (מסוננת) + קופסת ליצ'י (מסוננת) אפשר גם פירות אחרים כמו תותים, בננות, מלון
אני הוספתי פרוסות של בננה בלבד
מקור המתכון: חיה, פורום אוכל YNET
[shopeat_button]
כתיבת תגובה