מעדן טפיוקה (ללא גלוטן)

 

 

מצרכים:

חצי כוס טפיוקה (להשיג בחנויות טבע)

4 כוסות מים

3/4 כוס סוכר

1 פחית חלב קוקוס (לשים לב לחלב קוקוס ולא לנוזלי קוקוס)

אופן ההכנה:

מרתיחים 4 כוסות מים + 3/4 כוס סוכר

מוסיפים 1/2 כוס טפיוקה ומבשלים יחד כ- 20 דקות, מידי פעם לערבב.

הטפיוקה מוכנה כשהנקודה הלבנה במרכזה, נעלמה לגמרי והיא רכה למאכל.

מצננים על השיש, מוסיפים חלב קוקוס

במתכון המקורי רשום להוסיף כוס חלב + רבע כוס פינה קולדה, החלפתי בחלב קוקוס מטעמי פרווה ולטעמי מוצלח יותר.

אחרי קירור של כמה שעות במקרר לפני ההגשה מוסיפים קופסה של קוקטייל פירות (מסוננת) + קופסת ליצ'י (מסוננת) אפשר גם פירות אחרים כמו תותים, בננות, מלון

אני הוספתי פרוסות של בננה בלבד

 

מקור המתכון: חיה, פורום אוכל YNET

[shopeat_button]

קטגוריה: קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *