מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים + עלים
2-3 גזרים
2 תפו"א
2 קישואים
דלעת, כרוב
2 כפות גדושות רסק עגבניות
כוס חומוס שהושרה לילה (או קפוא סנפרוסט /מפחית שימורים, שטופים)
תבלינים: 1 כף פפריקה מתוקה, כף קימל טחון, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, מעט א. מרק ללא MSG
חלקי עוף – אופציונלי
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הסלרי ואת שאר הירקות ומטגנים עוד 2-3 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים
מוסיפים מים עד לשליש מגובה הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ומבשלים עוד שעה.
כתיבת תגובה