סחוג ביתי

מצרכים:

5-6 פלפלים חריפים ירוקים, חתוכים לחתיכות (זהירות – לא לגעת בידיים) אפשר יותר למי שאוהב שריפה בפה.

פלפלים ירוקים רגילים – מהסוג הבשרני – חתוכים לחתיכות

צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
10 שיני שום
כפית קטנה של צלפים בחומץ (לא שמתי)
כפית שטוחה מלח – תוך כדי ערבול.

אין ברירה צריך לטעום על קצה הכפית את מידת החריפות. אם מדי חריף, להוסיף עוד פלפל ירוק.

אופן ההכנה: 

לרסק את כל המרכיבים במעבד מזון, תוך כדי הוספת שמן קנולה (אפשר שמן זית) עד שהתערובת הופכת להומוגנית.. לא דלילה מדי ולא סמיכה.

להעביר לצנצנת. לשפוך מעל התערובת מעט שמן לכיסוי.

ניתן להקפיא, וכל פעם להעביר לצנצנת קטנה את הכמות שרוצים להשתמש…

זהירות – אש !

מקור המתכון: לילית, פורום אוכל YNET

[shopeat_button]

קטגוריה: כללי, סלטים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *