סלט תפוז וסלרי מרענן

 

סלט חורפי שתמיד אמצא אצל אמא שלי בחורף

אצלנו בעדה הוא נקרא "נארנג'ינטה", במקור היו מכינים אותו מתפוזי חוש-חש מרים

בהתחלה הסלט נראה גדול והכמות נראית ענקית, אבל לאחר יום-יומיים במקרר, הנפח של הסלט יורד.

מצרכים:

4-5 תפוזים עסייסים
7-8 גבעולי סלרי + עלים
מיץ מ- 2 תפוזים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן טחון
2 כפות שמן זית
חופן זיתים שחורים (המצומקים הכי מתאימים פה)

אופן ההכנה:

לקלוף את התפוזים, לחתוך לפרוסות ולקוביות ולשים בקערה.
לקצוץ את הסלרי ואת העלים ולהוסיף לתפוזים.
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב.

יוצא סלט מרענן שאפשר לחדש אותו בהוספת תפוזים וסלרי (על אותו בסיס של מיץ שנשאר).

[shopeat_button]

קטגוריה: סלטים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *