עוגת אלתור שמתאימה לאורחים שבדרך
מצרכים:
4-5 ביצים
1 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
1 כוס סוכר
תמצית וניל
לערבב ביחד עם מטרפה ידנית
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
ולהוסיף:
2 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפיה – לערבב טוב
לצקת לתבנית ולהשאיר בקערה כוס מהבלילה, להוסיף לה שוקולית ולערבב טוב, לצקת בסיבוב על העוגה ולעשות דוגמת שייש,
מעל לפזר שוקולד ציפס
אפייה – חצי שעה בחום 180
בצאת העוגה מהתנור, למרוח ריבת תות מומסת מעט במיקרו שיהיה קל למריחה, וקוקוס מעל לקישוט
כתיבת תגובה