מתכון של סבתא רינה שמעוני היקרה!
מצרכים:
2 ביצים
1 כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2-4 כוסות קמח
ביצה, שומשום, שקדים – לזרייה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים יחד
מוסיפים 2 כוסות קמח ובודקים את המרקם
הבצק צריך להיות נוח לגלגול
אם חסר, מוסיפים עוד חצי כוס וכן הלאה
מגלגלים לאליפסה ומניחים על תבנית אפיה מרופדת
מורחים ביצה, שומשום ושקד
אופים ב 180 עד השחמה
כתיבת תגובה