עוגיות מקרוד אפויות

מצרכים:

1 ק"ג סולת
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2  אבקת אפיה
2  סוכר וניל
מים לפי הצורך (בערך כוס ורבע)

מערבבים חומרים "יבשים", מוסיפים נוזלים ולשים היטב לבצק נח.

 

מילוי:

1  צנצנת ממרח תמרים + כפית קינמון

אגוזים גרוסים דק

 

אופן ההכנה:

מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים, וכל כדור מרדדים בין 2 דפי אפייה

מורחים ממלית התמרים, מפזרים אגוזים ומגלגלים בעזרת נייר האפיה, לרולדה מהודקת

מעבירים לתבנית (אני מעבירה עם נייר האפייה) ועליה חותכים לפרוסות בעובי סנטימטר וחצי בערך

אופים בחום 180 כחצי שעה, עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים

 

סירופ סוכר:

1/2 ק"ג סוכר
2  כוסות מים
מיץ מ-1/2 לימון

מבשלים הכל יחד, עד להמסה, טובלים את העוגיות לרוטב החם ומוציאים

מקור המתכון: חפצי, YNET

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *