עוגת גבינה אוראו

 

 

תבנית קפיץ בגודל 24"

מצרכים:

לבסיס:

250 גר' עוגיות פתי בר שוקו

50 גר' חמאה מומסת

 

למלית:

1 שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (מחלוקת ל- 2 חצאים)

500 גר' גבינה לבנה

1/2 כוס סוכר

12 עוגיות אוראו טחונות גס

 

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי הבסיס, מהדקים לתבנית, מכניסים למקפיא

 לגנאש:

100 שוקולד חלב

100 מ"ל שמנת מתוקה

ממיסים יחד במיקרו או בבאן מרי

 

למלית:

מקציפים שמנת מתוקה + 1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצב יציב

מוסיפים 500 גר' + 1/2 כוס סוכר + 1/2 חבילה אינסטנ פודינג וניל.

מוסיפים את עוגיות האוראו ומקפלים.

יוצקים על התבנית עם הבסיס, מיישרים, מעל יוצקים את הגנאש ומכניסים לקירור של 4 שעות.

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *