תבנית קפיץ בגודל 24"
מצרכים:
לבסיס:
250 גר' עוגיות פתי בר שוקו
50 גר' חמאה מומסת
למלית:
1 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (מחלוקת ל- 2 חצאים)
500 גר' גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
12 עוגיות אוראו טחונות גס
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הבסיס, מהדקים לתבנית, מכניסים למקפיא
לגנאש:
100 שוקולד חלב
100 מ"ל שמנת מתוקה
ממיסים יחד במיקרו או בבאן מרי
למלית:
מקציפים שמנת מתוקה + 1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצב יציב
מוסיפים 500 גר' + 1/2 כוס סוכר + 1/2 חבילה אינסטנ פודינג וניל.
מוסיפים את עוגיות האוראו ומקפלים.
יוצקים על התבנית עם הבסיס, מיישרים, מעל יוצקים את הגנאש ומכניסים לקירור של 4 שעות.
כתיבת תגובה