מצרכים:
3 ביצים שלמות
1 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל משובחת
1 כוס שמן (שמתי כוס שמן זית, יצא מצוין)
1 כוס קמח תופח
2 כפיות קינמון
צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
אגוזי פקאן
שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
להקציף ביצים בשלמותן + 1 כוס סוכר
להוסיף תוך כדי הקצפה עדינה: סוכר וניל ,תמצית וניל, שמן, קמח וקינמון.
לשטוח הבצק בתבנית משומנת ( קוטר 26 או 24)
לפזר מעל פני הבצק דובדבנים מסוננים , (הם שוקעים) את הפקאן והשקדים
מעל הכל לפזר סוכר חום כ- 3 כפות
חום בינוני כ-חצי שעה (עד שמזהיב) לבדוק עם קיסם שיוצא יבש.
את סירופ הדובדבנים הקפאתי בשקית הקפאה, לשימוש עתידי
מקור המתכון: אורה צבר המופלאה
כתיבת תגובה