מצרכים:
3 ביצים
כוס וחצי סוכר חום
2 כוסות דלעת מגורדת / או גזר / בטטה, או גם וגם
2 כוסות קמח
כוס וחצי קוקוס
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כף קינמון
2 כפיות אבקת סודה לשתיה
1 כוס אגוזים גרוסים
אופן ההכנה:
בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר ושמן 2-3 דקות
מוסיפים את הגזר המגורד והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים יחד קמח, קינמון, מלח ואבקת סודה
מקפלים ומוסיפים את האגוזים
יוצקים לתבנית – רצוי בעלת פורמה מעוצבת, או 2 תבניות אינגליש-קייק, אופים 40-50 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי, חום 160-170 מעלות
(באינגליש קייק זמן האפייה מתקצר ל 35-40 דק)
מקור המתכון: קרין גורן
כתיבת תגובה