עוגת דלעת בחושה

מצרכים:

3 ביצים

כוס וחצי סוכר חום

2 כוסות דלעת מגורדת / או גזר / בטטה, או גם וגם

2 כוסות קמח

כוס וחצי קוקוס

1 כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

1 כף קינמון

2 כפיות אבקת סודה לשתיה

1 כוס אגוזים גרוסים

אופן ההכנה:

בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר  ושמן 2-3 דקות

מוסיפים את הגזר המגורד והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.

מנפים יחד קמח, קינמון, מלח ואבקת סודה

מקפלים ומוסיפים את האגוזים

יוצקים לתבנית – רצוי בעלת פורמה מעוצבת, או 2 תבניות אינגליש-קייק, אופים 40-50 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי, חום 160-170 מעלות

(באינגליש קייק זמן האפייה מתקצר ל 35-40 דק)

מקור המתכון: קרין גורן

קטגוריה: כללי, עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *