עוגת טירמיסו ללא ביצים

 

 

לתחתית:

150 ג` ביסקויטים מרוסקים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום (לא שמתי)

הקרם:

500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
אינסטנט וניל
2 כפיות תמצית וניל
כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
500 ג` גבינה לבנה
250 ג` גבינת מסקרפונה
חצי חבילת בישקוטים

 

כוס קפה שמורכבת:

2 כפיות אבקת נס קפה
כפית ליקר קפה
מים וחלב וסוכר
(תכינו נס קפה שאתם אוהבים)

 

אופן ההכנה:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. להקציף שמנת, אינסטנט,חלב, וניל וסוכר לקרם, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הגבינות.

3. להעביר מחצית מקרם הגבינה על הבסיס שהכנו. לטבול את הבישקוטים בנס קפה  ולהניח על שכבת הגבינה, ליצור שכבה של בישקוטים. מעל להוסיף את המחצית השניה של קרם הגבינה.

4. לקרר 24 שעות, לפני ההגשה לפזר אבקת קקאו / נוגט

מקור המתכון: ניקי ב המופלאה

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *