לבסיס העוגה:
200 גר עוגיות אוראו + 60 גר חמאה
לטחון ולערבב יחד, לצקת לתבנית מתפרקת 20".
עדיף להניח שקף גבוה, לפני הרכבת השכבות.
לשכבת שוקולד ראשונה (מריר):
150 גר' שוקולד מריר + חצי כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל) – להמיס יחד.
1 כפית ג'לטין +1 כף מים קרים + 1 כפית מים קרים – לערבב יחד בנפרד ולהשאיר בצד 5-10 דק למיצוק.
להמיס את הג'לטין במיקרו 10 שניות עד שנהיה נוזלי ולהוסיף לשוקולד מריר, לערבב מהר שלא יהיו גושים.
להשאיר את השוקולד לקירור בטמ' החדר.
להקציף 2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה, לערבב עם השוקולד ולצקת על תבנית.
להקפיא חצי שעה.
לשכבה שניה (שוקולד חלב):
150 גר' שוקולד חלב + חצי כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל) – להמיס יחד.
1 כפית ג'לטין +1 כף מים קרים + 1 כפית מים קרים – לערבב יחד בנפרד ולהשאיר בצד 5-10 דק למיצוק.
להמיס את הג'לטין במיקרו 10 שניות עד שנהיה נוזלי ולהוסיף לשוקולד מריר, לערבב מהר שלא יהיו גושים.
להשאיר את השוקולד לקירור בטמ' החדר.
להקציף 2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה, לערבב עם השוקולד ולצקת על תבנית.
להקפיא חצי שעה.
לשכבה שלישית (שוקולד לבן):
150 גר' שוקולד לבן + חצי כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל) – להמיס יחד.
1 כפית ג'לטין +1 כף מים קרים + 1 כפית מים קרים – לערבב יחד בנפרד ולהשאיר בצד 5-10 דק למיצוק.
להמיס את הג'לטין במיקרו 10 שניות עד שנהיה נוזלי ולהוסיף לשוקולד מריר, לערבב מהר שלא יהיו גושים.
להשאיר את השוקולד לקירור בטמ' החדר.
להקציף 2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה, לערבב עם השוקולד ולצקת על תבנית.
להקפיא שעה.
שכבת גנאש:
100 גרם שוקולד חלב + 100 מ"ל שמנת מתוקה, להמיס ביחד ולצקת על העוגה (אחרי שהיתה במקפיא שעה)
להקפיא 4 שעות
לפני הפריסה להוציא 45 דק לפני
כתיבת תגובה