עוגת פרג בחושה

 

מצרכים:

[shopeat_ingredients]

1 כוס קמח

1 כוס סוכר

1 כוס פרג טחון

1 כוס קוקוס

1 אבקת אפיה

מערבבים הכל ומוסיפים את החומרים הרטובים:

1 כוס מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה, או חלב, או מים)

3 ביצים

3/4 כוס שמן

מעט תמצית וניל אמיתית

[/shopeat_ingredients]

גנאש שוקולד:

100 גר' שוקולד מריר / חלב

100 מ"ל שמנת מתקה

מחממים יחד עד אחידות

 

אופן ההכנה:

אופים ב- 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה 26) כ- 40 דקות בחום 180

כשהעוגה מתקררת, דוקרים בעזרת שיפוד ויוצקים את הגנאש

 מקור המתכון: מלי, פורום אוכל YNET, עם גנאש (במקור עם אבקת סוכר)

[shopeat_button]

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
114 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *