מצרכים:
150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
2 כוסות קמח
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
1 צנצנת מלית פרג (אני אוהבת את של "מימון")
אופן ההכנה:
מאחדים את חומרי הבצק לתערובת פירורית, אפשר במעבד מזון, אני מעבדת בכפות הידיים עיבוד קצר
3/4 מהבצק משטחים בתבנית מלבנית קטנה, מרופדת בנייר אפיה שהותאם בגודלו לתבנית, מעל מורחים את מלית הפרג
ומעל מפזרים את פירורי הבצק שנותרו
אופים בחום 180, חצי שעה (עד שהפירורים זהובים)
מצננים ומפזרים אבקת סוכר לקישוט
כתיבת תגובה