מצרכים:
לקרם:
2 שרוולים ביסקוויטים פתי-בר קרמל
3 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 מעדני YOLO בטעם שוקולד-תפוז
לציפוי:
100 גר' (טבלה) שוקולד-תפוז
50 גר' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
2 כפות חלב
לביסקוויטים:
1 כוס חלב
3 כפות ליקר שוקולד-תפוז
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים מעדנים ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה
מערבבים יחד את החלב עם הליקר, משרים לשניה את הביסקוויט ומסדרים שכבה אחת בתבנית חד"פ מלבנית
מורחים מעל רבע מכמות הקרם, מעל מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים, מעל עוד שכבת קרם – סה"כ 2 שכבות ביסקוויטים + 2 שכבות קרם
מעל שכבת הקרם האחרונה מכינים גנאש שוקולד – ממיסים יחד את השמנת עם השוקולד והחלב עד הומוגניות ויוצקים מעל העוגה
אני ערבבתי את הקרם עם השוקולד ליצירת מראה משוייש.
כתיבת תגובה