ופרוסה….
עוגת 3 שכבות, בסיס פריך + שכבת תפו"ע + מרנג מפנק
הבצק הוא הבסיס להצלחה!
מצרכים:
חומרים לבצק:
200 גר' חמאה או מרגרינה
2 חלמונים
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
– ללוש את כל החומרים, לשטח בתבנית פאי גדולה (26-28) ולאפות בחום בינוני עד השחמה וכאן הסוד! בצק שחום טעים בהרבה, במקרה הזה.(כ-25 דקות).
1 פחית שימורים של רסק תפוחים ממותק
2 כפיות תמצית רום
– להוסיף הרום לתוך רסק התפוחים, לערבב ולשפוך על הבצק בעודו חם!
אפשר להחליף את הרסק בתפו"ע שחותכים לקוביות קטנות, ומבשלים במעט חמאה וסוכר, לבסוף מוסיפים
חצי כפית קינמון ומקררים.
לקצף:
להקציף 3 חלבונים עם
1/2 כוס סוכר
ו-1/2 כפית קורנפלור
למרוח על הרסק ולאפות בחום בינוני נמוך כ-10 דקות עד הזהבה.
לשמור במקרר. הכי טעים למחרת.
הוספתי לרסק התפוחים כוס של אגוזי פקאן שקליתי מעט וכתשתי גס.
מקור המתכון: עידית המקורית, פורום אוכל, YNET
[shopeat_button]
כתיבת תגובה