מצרכים:
1 כוס קמח + כפית אבקת אפיה (או קמח תופח)
חצי כוס קקאו
כוס וחצי סוכר
בקערה נפרדת לערבב יחד:
1 כוס שמן
4 ביצים
125 מ"ל חלב קוקוס (או שמנת צמחית)
אופן ההכנה:
מנפים את היבשים לתוך קערה, מוסיפים את החומרים הרטובים ואופים בתבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק
אופים חצי שעה, חום 180 – מבחן הקיסם.
מכינים גנאש שוקולד מ- 100 מ"ל חלב קוקוס (או שמנת צמחית) + 100 גר' שוקולד מריר, יוצקים על העוגה
כתיבת תגובה