עוגת שוקולד עסיסית (פרווה, עם שמן)

מצרכים:

1 כוס קמח + כפית אבקת אפיה (או קמח תופח)

חצי כוס קקאו

כוס וחצי סוכר

בקערה נפרדת לערבב יחד:

1 כוס שמן

4 ביצים

125 מ"ל חלב קוקוס (או שמנת צמחית)

אופן ההכנה:

מנפים את היבשים לתוך קערה, מוסיפים את החומרים הרטובים ואופים בתבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק

אופים חצי שעה, חום 180 – מבחן הקיסם.

מכינים גנאש שוקולד מ- 100 מ"ל חלב קוקוס (או שמנת צמחית) + 100 גר' שוקולד מריר, יוצקים על העוגה

 

 

 

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *