מצרכים:
250 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
כוס וחצי סוכר חום
ממיסים יחד בסיר
4 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
4 ביצים
כוס + 3/4 קמח
כפית אבקת אפיה
מעט תמצית וניל
להוסיף לתערובת השוקולד והחמאה
אופן ההכנה:
לשפוך הכל לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה ולאפות חצי שעה בחום 180 (מבחן הקיסם)
לא לאפות יותר מדי, העוגה מאבדת את העסיסיות שלה
אחרי 20 דקות להתחיל לבדוק
סירופ שוקולד:
150 גרם שוקולד חלב / מריר
150 שמנת מתוקה
ממיסים את התערובת, דוקרים את העוגה עם שיפוד כדי שהשוקולד יחלחל לתוכה
שופכים על העוגה, מעל אפשר לפזר קוקוס לקישוט ולטעם
מקור המתכון: דנית סלומון, עם שינויים שלי
[shopeat_button]
כתיבת תגובה