את העוגה העסיסית והמופלאה הזו חייבים לנסות!
השתמשתי בסלק קלוף וקפוא של סנפרוסט
מצרכים:
300 גרם שוקולד חלב
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3/4 כוס קמח
3 ביצים
כוס ורבע סוכר
3 סלקים קלופים וטחונים
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף גדושה שוקולד נוטלה
אופן ההכנה:
ממיסים 150 גרם שוקולד עם החמאה בסיר כפול
מערבבים סוכר + ביצים ומוסיפים את השוקולד המומס
מוסיפים את הקמח בהדרגה, עד שהוא נטמע בבלילה.
מוסיפים את הסלק ומערבבים.
משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה.
אופים 30 דקות בחום 180
כתיבת תגובה