עוגת שקדיה וטחינה בחושה

 

 

מצרכים:

3 ביצים

חצי צנצנת ממרח שקדים (שקדיה או כל ממרח אחר)

3 כפות טחינה מלאה גולמית

3/4 כוס סוכר חום

שליש כוס שמן

תמצית וניל

כוס ורבע שמנת מתוקה

גרדה מתפוז אחד

1 כוס קמח

כפית אבקת אפיה

שקדים פרוסים ושומשום לזרייה

 

אופן ההכנה:

בקערה שמים את כל המצרכים פרט לקמח ולאבקת האפייה, מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח ואבקת האפיה,

יוצקים לתבנית משומנת, מעל מפזרים את השקדים והשומשום ואופים 40 דקות, חום 170, מבחן הקיסם

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *